All Courses
SAP EHS Interview Questions and Answers

SAP EHS Interview Questions and Answers

July 15th, 2020 GangBoard

SAP EHS Interview Questions and Answers

In case you’re searching for SAP EHS Interview Questions and answers for Experienced or Freshers, you are at the correct place. There is a parcel of chances from many presumed organizations on the planet. The SAP EHS advertise is relied upon to develop to more than $5 billion by 2020, from just $180 million, as per SAP EHS industry gauges. In this way, despite everything you have the chance to push forward in your vocation in SAP EHS Development. GangBoard offers Advanced SAP EHS Interview Questions and answers that assist you in splitting your SAP EHS interview and procure dream vocation as SAP Developer.

These PMP interview questions and answers are based on mega trending topics. If you master most of these topics, there will be no PMP interview question that you cannot answer and secure your dream job.

Q1) What is substance workbench and what is the use of it?

Answer: Which holds class and characteristics value of the product or for any pure substance or list substance

Q2) What is a symbol ?

Answer: Symbols are place holders which holds certain values and in real time it executes it , in wwi using symbols it will display value to any output type like sds or Label

Q3) What are all types of Report symbols ?

Answer: Specification , Parameter and Descriptor – types of symbols

Q4) How do you configure a Property Tree ?

  • Create a number range for any kind of Specifications
  • Specify authorization groups
  • Specify specification types
  • Check identification types
  • Define class and characteristics

Q5) What are different types of substance ?

Answer: Real substance , Pure substance , list substance , UN listed Substance

Q6) What is a phrase and how it is used ?

Answer: Phrases are standardized texts and  used to display value in WWI templates and also helps in displaying Pictograms

Q7) What is blank comression in WWI ?

Answer: It CHecks if report symbol has value or not

Q8) What is SDS ?

Answer: Safety data sheet , which tells the Product information and how to use the product in safer way

Q9) What is generation variant ?

Answer: Generation variant acts as an Interface between WWI and Materials

Q10) What is the Transaction for CLass and Characteristics ?

Answer: CL02 , CT04

Social Share: